Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
o lingura faina, 2 pahare supa de peste, 1 buc. lamiie, o lingura unt
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
O lingura de faina se prajeste usor intr-o cratita cu o cantitate egala de unt, se subtiaza cu 2 pahare de supa de peste si se lasa sa fiarba 7-10 minute. Apoi sosul se sareaza se ia de pe foc, se adauga zeama de lamiie sau sare de lamiie dizolvata in apa si o bucatica de unt proaspat. Se freaca bine pentru ca untul sa se amestece cu sosul si se strecoara.
Este potrivit pentru peste inabusit
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos alb" nu uita sa-i faci un
review
Topiti untul intr-o tigaie. Puneti prazul si usturoiul tocate marunt, caliti-le cateva minute amestecand
12 voturi
4 comentarii
30 min
Fierbem pastele urmand instructiunile de pe ambalaj.
Usturoiul zdrobit il calim in putin ulei
10 voturi
3 comentarii
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate