Reteta postata pe: 13 august 2008
Ingrediente
Unt 50 g faina 50 g lapte 350 ml sare
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se infierbanta untul, se adauga faina si se caleste fara a se rumeni, se stinge cu lapte fierbinte, se amesteca bine si se fierbe circa 15-20 min. la un foc domol. La sfarsit se potriveste gustul de sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos alb" nu uita sa-i faci un
review
Topiti untul intr-o tigaie. Puneti prazul si usturoiul tocate marunt, caliti-le cateva minute amestecand
12 voturi
4 comentarii
30 min
Fierbem pastele urmand instructiunile de pe ambalaj.
Usturoiul zdrobit il calim in putin ulei
10 voturi
3 comentarii
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate