autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos alb cu parmezan

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Ingrediente
- sos alb, - 2 galbenusuri, - 3 linguri de parmezan ras

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se face un sos alb, se adauga doua galbenusuri si parmezanul ras, amestecind incet.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos alb cu parmezan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Ou invelit in somon afumat si sos de branza

Ou invelit in somon afumat si sos de branza

Pentru sos se pune intr-o cratita pe foc mic branza topita si se lasa sa se topeasca.Se adauga hreanul,

6 voturi    4 comentarii
30 min
Sosuri
Sos Tzatziki

Sos Tzatziki

Castravetii se dau pe razatoare cu tot cu coaja. Se scurg putin de zeama pe care o lasa, se adauga

1 vot    0 comentarii
10 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • - sos alb
  • - 2 galbenusuri
  • - 3 linguri de parmezan ras

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Sos (dresing) "O Mie de Insule"