autor:

Anonim

» » Sosuri

sos alb cu vin

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
supa de peste, unt, faina, lamaie, vin alb, oua, piper boabe, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se topesc 125 g de unt in care se adauga faina dizolvata. Se amesteca continuu, adaungandu-se treptat supa de oase calda si sare. Se fierbe totul 10 min.
Se adauga galbenusurile , continuand fierberea inca 15 min.
Cu 5 min inainte se sfarsitul fierberii , se adauga piper si vin. Se adauga apoi sucul de lamaie, iar pe deasupra se presara bucati de unt si se pastreaza la cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos alb cu vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Ciuperci cu pui in sos de vin alb

Ciuperci cu pui in sos de vin alb

Topiti untul intr-o tigaie. Puneti prazul si usturoiul tocate marunt, caliti-le cateva minute amestecand

12 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Miel la ceaun cu sos de vin alb

Miel la ceaun cu sos de vin alb

Toate zarzavaturile si legumele le spalam si le taiem marunt.Verdeata o tocam marunt . Carnea de

8 voturi    1 comentariu
2h 45 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • supa de peste
  • unt
  • faina
  • lamaie
  • vin alb
  • oua
  • piper boabe
  • sare

Raporteaza reteta

Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Sos cu ardei iute si mere