autor:

Anonim

» » Sosuri

sos alb cu vin

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
supa de peste, unt, faina, lamaie, vin alb, oua, piper boabe, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se topesc 125 g de unt in care se adauga faina dizolvata. Se amesteca continuu, adaungandu-se treptat supa de oase calda si sare. Se fierbe totul 10 min.
Se adauga galbenusurile , continuand fierberea inca 15 min.
Cu 5 min inainte se sfarsitul fierberii , se adauga piper si vin. Se adauga apoi sucul de lamaie, iar pe deasupra se presara bucati de unt si se pastreaza la cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos alb cu vin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Piept de rata cu sos de zmeura si pere in vin alb

Piept de rata cu sos de zmeura si pere in vin alb

Crestam pielea de pe pieptul de rata. Asezam in tigaia incinsa cu pielea pentru inceput. Lasam 10

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de curcan cu ciuperci, vin alb si sos de alune

Pulpe de curcan cu ciuperci, vin alb si sos de alune

Pentru friptura: Se taie pulpa de curcan in 5 bucati, se spala cu apa calda. Se condimenteaza cu

1 vot    0 comentarii
2h
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chimichurri