Reteta postata pe: 05 iulie 2008
Ingrediente
50 g unt, 1 lingura faina, 1 ceasca lapte, 100 g smantana, sare, piper, 1 ceasca aspic
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se topeste untul, se adauga faina, sare si piper, se amesteca bine, se toarna laptele si smantana amestecand mereu. La sfarsit se adauga aspicul, care se topeste in sos fara sa mai fiarba, se da la o parte, se serveste rece. Sosul se intareste.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos alb rece" nu uita sa-i faci un
review
Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam
0 voturi
0 comentarii
2h 30 min
- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui.
- Intre timp amestecati
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate