autor:

mihaela cecilia

» » Sosuri

Sos aromat pentru friptura de pui

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 aprilie 2010

Ingrediente
4 linguri ulei de orez, 3 linguri mustar dulce cu boabe de mustar in interior, 4-5 cuisoare, sare, 1 lingurita tarhon maruntit, 0,5 litri supa de pui, 4 catei de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca uleiul, mustarul, cuisoarele, tarhonul, si sare dupa gust apoi se adauga supa de pui si se amesteca bine. Se toarna totul peste carnea de pui si se adauga si usturoiul curatat si zdrobit foarte putin. In timpul coacerii se ia cu o lingura sos din tava si se toarna peste carne, iar daca a scazut foarte mult se mai poate adauga putina supa de pui.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos aromat pentru friptura de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Gnocchi cu broccoli si branza albastra

Gnocchi cu broccoli si branza albastra

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Fierbe broccoli in apa timp de 3-4 minute apoi in aceasi apa pune

5 voturi    2 comentarii
40 min
Sosuri
Salsa

Salsa

Amestecati bine. Asezonati si puneti la frigider acoperit.

0 voturi    0 comentarii
5 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 linguri ulei de orez
  • 3 linguri mustar dulce cu boabe de mustar in interior
  • 4-5 cuisoare
  • sare
  • 1 lingurita tarhon maruntit
  • 0,5 litri supa de pui
  • 4 catei de usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

6 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte repede si f aromat!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ficat cu usturoi