Se amesteca uleiul, mustarul, cuisoarele, tarhonul, si sare dupa gust apoi se adauga supa de pui si se amesteca bine. Se toarna totul peste carnea de pui si se adauga si usturoiul curatat si zdrobit foarte putin. In timpul coacerii se ia cu o lingura sos din tava si se toarna peste carne, iar daca a scazut foarte mult se mai poate adauga putina supa de pui.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii