autor:

mihaela cecilia

» » Sosuri

Sos aromat pentru friptura de pui

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 aprilie 2010

Ingrediente
4 linguri ulei de orez, 3 linguri mustar dulce cu boabe de mustar in interior, 4-5 cuisoare, sare, 1 lingurita tarhon maruntit, 0,5 litri supa de pui, 4 catei de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca uleiul, mustarul, cuisoarele, tarhonul, si sare dupa gust apoi se adauga supa de pui si se amesteca bine. Se toarna totul peste carnea de pui si se adauga si usturoiul curatat si zdrobit foarte putin. In timpul coacerii se ia cu o lingura sos din tava si se toarna peste carne, iar daca a scazut foarte mult se mai poate adauga putina supa de pui.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos aromat pentru friptura de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos de brocoli cu brânză

Sos de brocoli cu brânză

Fierbem brocoli în apă cu sare împreună cu un morcov şi o bucată de păstârnac. Se strecoară

4 voturi    0 comentarii
1h
Sosuri
Pastă de susan - Tahini

Pastă de susan - Tahini

Se pun seminţele de susan într-o tigaie la foc mic, mestecând tot timpul pentru că se prăjesc

1 vot    1 comentariu
59 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 linguri ulei de orez
  • 3 linguri mustar dulce cu boabe de mustar in interior
  • 4-5 cuisoare
  • sare
  • 1 lingurita tarhon maruntit
  • 0,5 litri supa de pui
  • 4 catei de usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

6 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte repede si f aromat!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Lapte covăsât(iaurt de casă)