autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos Bashamell

Autor: alina coman (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 02 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina coman (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 02 noiembrie 2010

Ingrediente
2 cani de lapte, 1 cana de apa, 2 linguri faina, 1 cub maggi de legume, 1 ou, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 7 min

0 voturi

Mod de preparare


Laptele, faina si apa se pun la fiert la foc mic, cand au inceput sa fiarba se adauga cubul maggy, piperul si sare (un farf de lingurita). Se amesteca continuu astfel incat sa nu se prinda de cratita. Dupa ce compozitia s-a intarit, a devenit ca o crema se opreste focul si se amesteca oul batut bine cu compozitia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Bashamell" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Ulei aromat cu Poejo (Mentha pulegium)

Ulei aromat cu Poejo (Mentha pulegium)

De mult mi-am dorit sã fac ulei aromat acasã, pt. a condimenta salatele si pt. marinata cãrnurilor

7 voturi    7 comentarii
5 min
Sosuri
Sos de branza cu mucegai

Sos de branza cu mucegai

Se amesteca toate, se da la rece.

3 voturi    1 comentariu
5 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 07 noiembrie 2010

    simplu de tot,dar mai rau cu denumirea

Dificultate

Redusa

Timp

7 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 cani de lapte
  • 1 cana de apa
  • 2 linguri faina
  • 1 cub maggi de legume
  • 1 ou
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

costy1969

costy1969 (Chef de cuisine)

simplu de tot,dar mai rau cu denumirea

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

0 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Chiftele Marinate