Laptele, faina si apa se pun la fiert la foc mic, cand au inceput sa fiarba se adauga cubul maggy, piperul si sare (un farf de lingurita). Se amesteca continuu astfel incat sa nu se prinda de cratita. Dupa ce compozitia s-a intarit, a devenit ca o crema se opreste focul si se amesteca oul batut bine cu compozitia.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii