autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos Bashamell

Autor: alina coman (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 02 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina coman (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 02 noiembrie 2010

Ingrediente
2 cani de lapte, 1 cana de apa, 2 linguri faina, 1 cub maggi de legume, 1 ou, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 7 min

0 voturi

Mod de preparare


Laptele, faina si apa se pun la fiert la foc mic, cand au inceput sa fiarba se adauga cubul maggy, piperul si sare (un farf de lingurita). Se amesteca continuu astfel incat sa nu se prinda de cratita. Dupa ce compozitia s-a intarit, a devenit ca o crema se opreste focul si se amesteca oul batut bine cu compozitia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Bashamell" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Mujdei de usturoi verde

Mujdei de usturoi verde

Curatam usturoiul(lasand bulbul,tija si frunzele). Taiem usturoiul in bucati mici(de aproximativ

2 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Sos de usturoi verde

Sos de usturoi verde

Usturoiul verde se taie marunt, se piseaza cu sare, se freaca cu cateva linguri ulei de masline si

3 voturi    1 comentariu
10 min
Sosuri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 07 noiembrie 2010

    simplu de tot,dar mai rau cu denumirea

Dificultate

Redusa

Timp

7 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 cani de lapte
  • 1 cana de apa
  • 2 linguri faina
  • 1 cub maggi de legume
  • 1 ou
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

costy1969

costy1969 (Chef de cuisine)

simplu de tot,dar mai rau cu denumirea

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Fasii de vita cu legume si sos dulce-acrisor