Se pune pe foc o cratita de marime medie, in care se pune margarina la topit. In ea se caleste faina pana capata o culoare aurie, apoi se adauga laptele cate putin, amestecand mereu sa nu se prinda. Adaugam lapte pana cand obtinem consistenta dorita a sosului. Apoi adaugam sarea, piperul si nucsoara dupa gust, deasemenea amestecand in continuu. Se ia apoi de pe foc, si GATA!!! Se serveste cald sau rece, in functie de alimentele cu care il asociem.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii