autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos Best

Autor: Mario Best (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 16 august 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mario Best (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 16 august 2006

Ingrediente
1/2 cutie de bulion gros (pasta de tomate), 500 ml apa, 2 linguri de zahar, 1 lingura cu varf de menta uscata (de la plic), 200 gr telemea de vaca uscata rasa, 200 gr cabanos afumat, 200 gr sunca presata, 1 cutie ciuperci, 1 praf de sare, 1 varf de cutit de piper, 1 varf de cutit de praf de curry si eventual alte condimente, dupa gust 2 linguri ulei

Dificultate: Medie Timp: 45 min

6 voturi

Mod de preparare

Se pune la foc potrivit bulionul intr-o cratita de 2-3 litri, se adauga apa, zaharul si se omogenizeaza. Separat se pun la calit intr-o tigaie timp de 6-7 minute ciupercile, cabanosul se taie rondele subtiri si apoi se taie in patru si se adauga la calit impreuna cu sunca presata taiata cubulete mici. Dupa 3-4 minute se scot si se adauga la sosul care intre timp a inceput sa fiarba, se pune branza rasa, iar dupa ce sosul a inceput sa clocoteasca, se pune menta, sarea, piperul si celelalte condimente. Se lasa la racit timp de 10-15 min
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Best" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Ravioli cu sos de smantana

Ravioli cu sos de smantana

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet si apoi se strecoara.Se pun intr-un vas. Separat

5 voturi    2 comentarii
20 min
Paste si pizza
Miel la ceaun cu sos de vin alb

Miel la ceaun cu sos de vin alb

Toate zarzavaturile si legumele le spalam si le taiem marunt.Verdeata o tocam marunt . Carnea de

1 vot    1 comentariu
2h 45 min
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

6 voturi

Ingrediente

  • 1/2 cutie de bulion gros (pasta de tomate)
  • 500 ml apa
  • 2 linguri de zahar
  • 1 lingura cu varf de menta uscata (de la plic)
  • 200 gr telemea de vaca uscata rasa
  • 200 gr cabanos afumat
  • 200 gr sunca presata
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 praf de sare
  • 1 varf de cutit de piper
  • 1 varf de cutit de praf de curry si eventual alte condimente
  • dupa gust 2 linguri ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Sos de stafide brune