Reteta postata pe: 16 august 2006
Ingrediente
1/2 cutie de bulion gros (pasta de tomate), 500 ml apa, 2 linguri de zahar, 1 lingura cu varf de menta uscata (de la plic), 200 gr telemea de vaca uscata rasa, 200 gr cabanos afumat, 200 gr sunca presata, 1 cutie ciuperci, 1 praf de sare, 1 varf de cutit de piper, 1 varf de cutit de praf de curry si eventual alte condimente, dupa gust 2 linguri ulei
Dificultate: Medie | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se pune la foc potrivit bulionul intr-o cratita de 2-3 litri, se adauga apa, zaharul si se omogenizeaza. Separat se pun la calit intr-o tigaie timp de 6-7 minute ciupercile, cabanosul se taie rondele subtiri si apoi se taie in patru si se adauga la calit impreuna cu sunca presata taiata cubulete mici. Dupa 3-4 minute se scot si se adauga la sosul care intre timp a inceput sa fiarba, se pune branza rasa, iar dupa ce sosul a inceput sa clocoteasca, se pune menta, sarea, piperul si celelalte condimente. Se lasa la racit timp de 10-15 min
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Best" nu uita sa-i faci un
review
Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte.
Se
8 voturi
1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot).
Sunculita
8 voturi
8 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate