Se curata si se spala ceapa, apoi se toaca solzi si se pune la foc mic intr-o oala de teflon presarata cu sare si acoperita cu capac.
Se toaca ardeii sau se dau pe rozatoare mare, apoi se pun si ei la fiert impreuna cu ceapa. Cand s-au inmuiat bine se adauga rosiile curatite de coaja si tocate foarte marunt, apoi bamele dupa ce au fost deja spalate si li s-a scurtat codita.
Se lasa sosul sa fiarba pana cand bamele sunt fierte suficient, apoi se adauga uleiul si verdeata bine tocata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii