Sos cu branza de vaci si verdeata

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g branza moale de vaci,
  • 1 legatura patrunjel verde,
  • 2 crengute tarhon,
  • 3-4 frunze menta,
  • 2 codite de ceapa verde,
  • 2 rosii mici,
  • zeama de la 1/2 lamaie,
  • 1/4 lingurita sare,
  • piper proaspat macinat.

Mod de preparare

Se oparesc rosiile, se curata pielita si se taie cubulete. Se amesteca bine branza cu zeama de lamaie si se gusta de sare si piper. Se taie (cu foarfeca) verdeturile si menta si se incorporeaza in branza de vaci impreuna cu bucatile de rosii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinte sarate cu branza

Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel.

Placinte sarate cu branza
Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Cotlet de porc cu rosii la tigaie

Reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie. Cum prepari acasa reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie.

Cotlet de porc cu rosii la tigaie
Dulceata din fructe de soc

Dulceata din fructe de soc

Reteta de dulceata din fructe de soc. Cum se prepara reteta de dulceata din fructe de soc fara conservant.

Dulceata din fructe de soc