autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos cu branza de vaci si verdeata

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
250 g branza moale de vaci, , 1 legatura patrunjel verde, , 2 crengute tarhon, , 3-4 frunze menta, , 2 codite de ceapa verde, , 2 rosii mici, , zeama de la 1/2 lamaie, , 1/4 lingurita sare, , piper proaspat macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

7 voturi

Mod de preparare

Se oparesc rosiile, se curata pielita si se taie cubulete. Se amesteca bine branza cu zeama de lamaie si se gusta de sare si piper. Se taie (cu foarfeca) verdeturile si menta si se incorporeaza in branza de vaci impreuna cu bucatile de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cu branza de vaci si verdeata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos rapid de usturoi Doina

Sos rapid de usturoi Doina

Puneti intr-o cana de blender usturoiul curatat si taiat bucati, galbenusul, mustarul zeama de lamaie

59 voturi    17 comentarii
5 min
Sosuri
Raci in sos de mere

Raci in sos de mere

Se spala racii bine,se baga in apa clocotind 6-7 minute,dupa care se scot se curata scotand carnea

3 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Sosuri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

7 voturi

Ingrediente

  • 250 g branza moale de vaci
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 2 crengute tarhon
  • 3-4 frunze menta
  • 2 codite de ceapa verde
  • 2 rosii mici
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 1/4 lingurita sare
  • piper proaspat macinat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Sos Tzatziki