autor:

» » Sosuri

Sos cu branza de vaci si verdeata

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
250 g branza moale de vaci, , 1 legatura patrunjel verde, , 2 crengute tarhon, , 3-4 frunze menta, , 2 codite de ceapa verde, , 2 rosii mici, , zeama de la 1/2 lamaie, , 1/4 lingurita sare, , piper proaspat macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

7 voturi

Mod de preparare

Se oparesc rosiile, se curata pielita si se taie cubulete. Se amesteca bine branza cu zeama de lamaie si se gusta de sare si piper. Se taie (cu foarfeca) verdeturile si menta si se incorporeaza in branza de vaci impreuna cu bucatile de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cu branza de vaci si verdeata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos rosu usturoiat

Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Sosuri
Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui. - Intre timp amestecati

2 voturi    0 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

7 voturi

Ingrediente

  • 250 g branza moale de vaci
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 2 crengute tarhon
  • 3-4 frunze menta
  • 2 codite de ceapa verde
  • 2 rosii mici
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 1/4 lingurita sare
  • piper proaspat macinat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Sosuri
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Mujdei de usturoi verde