Reteta postata pe: 27 mai 2008
Ingrediente
2-3 cepe taiate, 1 lingurita de piper, 1 legatura de patrunjel taiat, 2 capatani de usturoi tocat, 2 liguri de ulei de masline, sare dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
Mod de preparare
Ingredientele se amesteca si se gatesc alaturi de pestele dorit.
Desi foarte potrivit pentru peste, acest sos se mai poate adauga la salate, legume, paste, precum si la carnea de pui.
Daca ti-a placut reteta noastra "SOS CU CEAPA SI USTUROI" nu uita sa-i faci un
review
Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam
0 voturi
0 comentarii
2h 30 min
- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui.
- Intre timp amestecati
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate