autor:

» » Sosuri

Sos cu ceapa

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 250 g ceapa, , 150 g smantana (sau frisca nebatuta), , 40 g unt, , 1/4 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa), , nucsoara rasa, , sare, , piper alb proaspat macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa, se toaca marunt si se caleste in untul incins. Se toarna peste ea zeama de legume, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic.
Se trece ceapa printr-o sita (sau se marunteste in robot), se adauga smantana si se mai pune sosul pe foc, circa 15 minute. Se sareaza, se pipereaza, se incorporeaza nucsoara macinata si se serveste cu peste sau cu medalioane de vita ori de porc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cu ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Pulpa de porc in sos de ceapa

Pulpa de porc in sos de ceapa

Spalam bine carnea, o feliem si o punem pe prosoape de hartie pt. a absorbi apa. Punem o tigaie/wok

14 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Sos de rosii cu ceapa

Sos de rosii cu ceapa

Se curata rosiile si ceapa, se spala, se toaca marunt, se pun in uleiul incins. Se amesteca pina

4 voturi    1 comentariu
1h
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Proca Constanta , 30 noiembrie 2013

    Foarte bun

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 250 g ceapa
  • 150 g smantana (sau frisca nebatuta)
  • 40 g unt
  • 1/4 l zeama concentrata de legume (Knorr+apa)
  • nucsoara rasa
  • sare
  • piper alb proaspat macinat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Ceapa fiarta in vin rosu