Se curata ceapa, se taie marunt si se prajeste in uleiul de masline. Gogosarii se taie in 4, se indeparteaza nervurile si semintele, se spala si se taie cubulete.
Se pun in tigaia cu capac, se adauga 1/4 l de apa si se lasa sa fiarba la foc mic. Se paseaza ceapa si gogosarii (sau se mixeaza in robotul de bucatarie), se sareaza, se pipereaza, se adauga zaharul si praful de ardei iute si se serveste sosul cald sau rece, cu peste la gratar, cu carnati sau cu cotlete de porc.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii