autor:

» » Sosuri

Sos cu gogosari

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4-6 persoane): 2 cepe, , 2 linguri ulei de masline, , 3 gogosari (circa 400 g), , 1/2 lingurita zahar, , piper, , sare, , praf de ardei iute.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa, se taie marunt si se prajeste in uleiul de masline. Gogosarii se taie in 4, se indeparteaza nervurile si semintele, se spala si se taie cubulete.
Se pun in tigaia cu capac, se adauga 1/4 l de apa si se lasa sa fiarba la foc mic. Se paseaza ceapa si gogosarii (sau se mixeaza in robotul de bucatarie), se sareaza, se pipereaza, se adauga zaharul si praful de ardei iute si se serveste sosul cald sau rece, cu peste la gratar, cu carnati sau cu cotlete de porc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cu gogosari" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Gogosari in sos de mustar si bulion

Gogosari in sos de mustar si bulion

Se pun toate intr-o oala (fara gogosari) si se fierb 30 min amestecand des (o sa miroasa toata bucataria

85 voturi    16 comentarii
1h 40 min
Bucate la borcan
Gogosari cu sos

Gogosari cu sos

Gogosarii se taie fideluta. Intr-o oala de 8-10 litri se pune sosul de paste de tomate, uleiul,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4-6 persoane): 2 cepe
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 gogosari (circa 400 g)
  • 1/2 lingurita zahar
  • piper
  • sare
  • praf de ardei iute.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Sos (dresing) "O Mie de Insule"