Usturoiul tocat se pune in uleiul incins,se pune faina si se amesteca dupa care se adauga apa rece putin sa nu se formeze cocoloase,apoi hreanul si sare.Se fierbe putin si se pune smantana omogenizata cu laptele.Se lasa sa mai dea cateva clocote mestecand continuu.Se condimenteaza cu vegeta,piper si sare.Se fierb 4 oua tari ,separat,apoi se adauga peste sos un ou fiert taiat si se presara patrunjel.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii