In uleiul fierbinte se pune usturoiul tocat ,imediat faina , se amesteca de doua ori dupa care se adauga apa rece cate putin sa nu se faca cocoloase ,apoi hreanul si un pic de sare,se fierbe putin si se adauga smantana omogenizata cu laptele (sau apa daca nu este lapte).Se mai da cateva clocote mestecand continuu .se potriveste de sare ,vegeta ,piper.
Separat se fierb 4 oua tari ,se adauga peste sos in farfurie un ou fiert taiat in patru si se presara patrunjel tocat.
Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii