Se curata ceapa, se toaca marunt si se prajeste in untul incins, pana ce devine sticloasa. Se pudreaza cu faina, se amesteca bine, se stinge cu smantana si laptele si se amesteca din nou. Se incorporeaza foaia de dafin, sarea si piperul si se lasa sa fiarba incet, circa 20 de minute, la foc foarte mic, amestecand din timp in timp.
Se spala mararul, se zvanta si se taie foarte fin. Se toarna sosul printr-o sita, se incorporeaza mararul, se mai gusta o data de sare si piper si se adauga cateva picaturi de sos Worchester si de zeama de lamaie.
Se serveste cu limba de vita si cu peste fiert in aburi.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii