Se curata ceapa, se toaca marunt si se prajeste in untul incins, pana ce devine sticloasa. Se pudreaza cu faina, se amesteca bine, se stinge cu smantana si laptele si se amesteca din nou. Se incorporeaza foaia de dafin, sarea si piperul si se lasa sa fiarba incet, circa 20 de minute, la foc foarte mic, amestecand din timp in timp.
Se spala mararul, se zvanta si se taie foarte fin. Se toarna sosul printr-o sita, se incorporeaza mararul, se mai gusta o data de sare si piper si se adauga cateva picaturi de sos Worchester si de zeama de lamaie.
Se serveste cu limba de vita si cu peste fiert in aburi.
Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel.
Placinte sarate cu branzaReteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie. Cum prepari acasa reteta de cotlet de porc cu rosii la tigaie.
Cotlet de porc cu rosii la tigaieReteta de dulceata din fructe de soc. Cum se prepara reteta de dulceata din fructe de soc fara conservant.
Dulceata din fructe de soc
Comentarii