Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 19 august 2008
Ingrediente
sos demi-glace, ceapa, mustar, vin alb, otet, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Ceapa se fierbe cu vin si otet de 15 min. Se strecoara totul peste sosul demi-glace, apoi se adauga mustar, sare si se fierbe cca 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos cu mustar" nu uita sa-i faci un
review
Se spala pieptul de pui,se taie pe jumate si se pune la uscat pe un servet.
Usturoiul, patrunjelul
10 voturi
5 comentarii
1h 15 min
Se pun toate intr-o oala (fara gogosari) si se fierb 30 min amestecand des (o sa miroasa toata bucataria
85 voturi
16 comentarii
1h 40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate