autor:

» » Sosuri

Sos cu mustar

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Ingrediente
400 g rosii, 3 fire hasmatuchi, 3 fire tarhon, 4 linguri smintina, 2 linguri mustar dulce, 2 linguri vinars, 1 lingurita suc de lamaie, sos tabascos

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Se cresteaza si se oparesc rosiile; apoi se curata si pulpa se taie cuburi. Se curta , se spala si se toaca verdeata.Se amesteca smintna cu mustar, vinars si laamie; se adauga rosii, verdeata si boia si se lasa sa se patrunda timp de 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cu mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Pui invelit in foietaj cu sos de mustar

Pui invelit in foietaj cu sos de mustar

Se spala pieptul de pui,se taie pe jumate si se pune la uscat pe un servet. Usturoiul, patrunjelul

10 voturi    5 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Gogosari in sos de mustar si bulion

Gogosari in sos de mustar si bulion

Se pun toate intr-o oala (fara gogosari) si se fierb 30 min amestecand des (o sa miroasa toata bucataria

85 voturi    16 comentarii
1h 40 min
Bucate la borcan

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • 400 g rosii
  • 3 fire hasmatuchi
  • 3 fire tarhon
  • 4 linguri smintina
  • 2 linguri mustar dulce
  • 2 linguri vinars
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • sos tabascos

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute