autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos cu mustar si sfecla rosie

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
50 g sfecla rosie fiarta, cateva boabe de piper rosu, , 3 linguri mustar, , 30 ml ulei de masline, , 1 lingura apa.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se mixeaza (cu robotul) sfecla cu putina apa si cu smantana. Se adauga mustarul si se amesteca bine, turnand uleiul putin cate putin. Se varsa intr-o sosiera si se incorporeaza boabele de piper rosu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cu mustar si sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Piure de conopida cu spanac si sos de tomate

Piure de conopida cu spanac si sos de tomate

Buchetele de conopida se fierb in apa cu sare pana cand se inmoaie apoi se fac piure cu 100 ml lapte

3 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

Se taie pieptul de pui in bucatele mai mici, se condimenteaza si se prajeste pe intr-o tigaie bine

10 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 50 g sfecla rosie fiarta
  • cateva boabe de piper rosu
  • 3 linguri mustar
  • 30 ml ulei de masline
  • 1 lingura apa.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
CIULAMA DE CIUPERCI