autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos cu mustar si sfecla rosie

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
50 g sfecla rosie fiarta, cateva boabe de piper rosu, , 3 linguri mustar, , 30 ml ulei de masline, , 1 lingura apa.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se mixeaza (cu robotul) sfecla cu putina apa si cu smantana. Se adauga mustarul si se amesteca bine, turnand uleiul putin cate putin. Se varsa intr-o sosiera si se incorporeaza boabele de piper rosu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cu mustar si sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Spaghete cu sos de carne de vita

Spaghete cu sos de carne de vita

Spaghrtele se prepara astfel: -intr-o oala se pune apa la fiert cu putina sare si ulei, cand clocoteste

8 voturi    0 comentarii
1h
Sosuri
Sos de anason

Sos de anason

Se face un mujdei din usturoi, sare, ulei si apa minerala. Mujdeiul se amesteca cu smantana, apoi

0 voturi    0 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 50 g sfecla rosie fiarta
  • cateva boabe de piper rosu
  • 3 linguri mustar
  • 30 ml ulei de masline
  • 1 lingura apa.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Macaroane cu branza si jambon