Sos cu mustar si sfecla rosie

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 g sfecla rosie fiarta, cateva boabe de piper rosu,
  • 3 linguri mustar,
  • 30 ml ulei de masline,
  • 1 lingura apa.

Mod de preparare

Se mixeaza (cu robotul) sfecla cu putina apa si cu smantana. Se adauga mustarul si se amesteca bine, turnand uleiul putin cate putin. Se varsa intr-o sosiera si se incorporeaza boabele de piper rosu.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta