autor:

» » Sosuri

Sos cu mustar si sfecla rosie

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2007

Ingrediente
50 g sfecla rosie fiarta, cateva boabe de piper rosu, , 3 linguri mustar, , 30 ml ulei de masline, , 1 lingura apa.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Se mixeaza (cu robotul) sfecla cu putina apa si cu smantana. Se adauga mustarul si se amesteca bine, turnand uleiul putin cate putin. Se varsa intr-o sosiera si se incorporeaza boabele de piper rosu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cu mustar si sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos rosu usturoiat

Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Sosuri
Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui. - Intre timp amestecati

2 voturi    0 comentarii
1h
Sosuri

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 50 g sfecla rosie fiarta
  • cateva boabe de piper rosu
  • 3 linguri mustar
  • 30 ml ulei de masline
  • 1 lingura apa.

Raporteaza reteta

Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Spaghetti cu ciuperci