Se amesteca galbenusurile cu zaharul, se adauga vinul fiert cu scortisoara, putin cite putin, se fierbe pe foc pina ce se glaseaza lingura. Sosul se serveste cald, turnat peste budinca, sau se serveste in sosiera. In loc de 4 galbenusuri se pot pune 3 oua intregi. La fel ca sosul de vin se prepara sosul din lapte. In loc de vin, se adauga lapte, un baton de vanilie si o lingurita faina, suprimindu-se scortisoara.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii