autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos Curry

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iunie 2008

Ingrediente
- smantana 200 g, - unt 20 g, - mustar iute 100 g, - curry 2 g, - piper 1 g, - sare 10 g

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Topiti intr-o tigaie untul, adaugati mustarul, curryul, piperul si sarea. Subtiati cu smantana amestecand cu putere. Sosul se poate servi direct pe mancare sau separat, in sosiera.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Curry" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Pui cu sos curry si garnitura de orez

Pui cu sos curry si garnitura de orez

Pieptul de pui se taie bucatele , se condimenteaza bine si se prajeste untr-un wok in putin unt.Dupa

13 voturi    1 comentariu
20 min
Mancaruri cu carne
Scoici verzi cu sos de cocos si curry

Scoici verzi cu sos de cocos si curry

Pentru aceasta reteta am folosit scoicile verzi (greenshell mussels) de la Sea-Way.ro care au jumatate

2 voturi    0 comentarii
20 min
Retete cu peste de la bloggeri
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • - smantana 200 g
  • - unt 20 g
  • - mustar iute 100 g
  • - curry 2 g
  • - piper 1 g
  • - sare 10 g

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Sos de usturoi verde