autor:

Fara foto

» » Sosuri

sos de ansoa cald

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iulie 2008

Ingrediente
50 g unt, 1 lingura faina, 1 ceasca zeama de carne, 2-3 cozi de ceapa verde, 1 lingura pasta de ansoa sau 2-3 rulouri de ansoa taiate marunt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se topeste untul fara sa se incinga, se adauga faina si se amesteca. Se desface cu zeama de carne curatate de grasime si se lasa sa fiarba la foc potrivit circa 8 minute. Se adauga ceapa taiata marunt si rulourile de ansoa, se amesteca repede. Se serveste la rasol de peste.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos de ansoa cald" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Ceapa fiarta in vin rosu

Ceapa fiarta in vin rosu

Ceapa se curata,se spala si se foloseste intreaga,iar prazul se curata,se spala si se taie fasii

15 voturi    6 comentarii
40 min
Sosuri
Chiftelute in sos de legume

Chiftelute in sos de legume

Îţi plac chiftelele făcute în casă? Încearcă şi această reţetă simplă

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 1 ceasca zeama de carne
  • 2-3 cozi de ceapa verde
  • 1 lingura pasta de ansoa sau 2-3 rulouri de ansoa taiate marunt

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Cum facem maioneza?