autor:

» » Sosuri

sos de ansoa cald

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iulie 2008

Ingrediente
50 g unt, 1 lingura faina, 1 ceasca zeama de carne, 2-3 cozi de ceapa verde, 1 lingura pasta de ansoa sau 2-3 rulouri de ansoa taiate marunt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se topeste untul fara sa se incinga, se adauga faina si se amesteca. Se desface cu zeama de carne curatate de grasime si se lasa sa fiarba la foc potrivit circa 8 minute. Se adauga ceapa taiata marunt si rulourile de ansoa, se amesteca repede. Se serveste la rasol de peste.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos de ansoa cald" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos rosu usturoiat

Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Sosuri
Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui. - Intre timp amestecati

2 voturi    0 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • 1 ceasca zeama de carne
  • 2-3 cozi de ceapa verde
  • 1 lingura pasta de ansoa sau 2-3 rulouri de ansoa taiate marunt

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Tahini (pasta de susan) - baza pentru halva sau hummus