Reteta postata pe: 05 iulie 2008
Ingrediente
1 lingurita pasta de ansoa sau 3-4 rulouri de ansoa, 2 linguri untdelemn, 1 cescuta zeama rece de carne, 1 galbenus de ou fiert, 2 legaturi patrunjel, 1 lingurita zeama de lamaie
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se amesteca galbenusul bine zdrobit cu untdelemnul. Se adauga pasta de ansoa si patrunjelul tocat marunt. Se desface cu zeama de carne si se adauga incet zeama de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos de ansoa rece" nu uita sa-i faci un
review
Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam
0 voturi
0 comentarii
2h 30 min
- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui.
- Intre timp amestecati
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate