Reteta postata pe: 24 ianuarie 2010
Ingrediente
-pulpe de pui, partea superioara sau inferioara a pulpelor de pui, carne de porc taiata in bucati potrivite-ce aveti ( eu am avut o jumatate de pui de tara), -750 ml suc de rosii, -2 capatani de usturoi, -apa, -mirodenii (piper macinat, foi de dafin, cimbru), -ulei, -patrunjel
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul, apa si patrunjelul tocat marunt. Se da la cuptor timpul fiind in functie de carnea utilizata. Se completeaza din cand in cand cu apa in functie de cantitatea de sos pe care o vrea fiecare. Se serveste cu piure si muraturi sau vara cu salata de castraveti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de carne" nu uita sa-i faci un
review
Se amesteca componentele de la marinata .
Se incalzeste cuptorul la 145 de grade.Se pune intr-un
Spalam bine carnea, o asezam intr-un vas, adaugam condimentele, usturoiul verde tocat, vinul si introducem
0 voturi
0 comentarii
1h 50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010
O bunatate...
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010
Apetisant
Alice85 (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010
Foarte bun