autor:

Camelia Grosu

» » Sosuri

Sos de carne

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 ianuarie 2010

Ingrediente
-pulpe de pui, partea superioara sau inferioara a pulpelor de pui, carne de porc taiata in bucati potrivite-ce aveti ( eu am avut o jumatate de pui de tara), -750 ml suc de rosii, -2 capatani de usturoi, -apa, -mirodenii (piper macinat, foi de dafin, cimbru), -ulei, -patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

12 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul, apa si patrunjelul tocat marunt. Se da la cuptor timpul fiind in functie de carnea utilizata. Se completeaza din cand in cand cu apa in functie de cantitatea de sos pe care o vrea fiecare. Se serveste cu piure si muraturi sau vara cu salata de castraveti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Paste cu carne de vita si sos bechamel (reteta video)

Paste cu carne de vita si sos bechamel (reteta video)

Etapa1 Fierbim pastele cu sare si ulei timp de 7 minute sau timpul indicat pe ambalajul pastelor. Etapa

6 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Sosuri
Zdrente de cartofi cu sos de smantana si carne

Zdrente de cartofi cu sos de smantana si carne

Se spala cartofii si se fierb in apa cu sare 25 de minute.Se scurg si se lasa sa se racoreasca,se

5 voturi    1 comentariu
55 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    Şi eu fac cărniţă cu sos!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    O bunatate...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010

    Apetisant

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010

      Foarte bun

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

12 voturi

Ingrediente

  • -pulpe de pui
  • partea superioara sau inferioara a pulpelor de pui
  • carne de porc taiata in bucati potrivite-ce aveti ( eu am avut o jumatate de pui de tara)
  • -750 ml suc de rosii
  • -2 capatani de usturoi
  • -apa
  • -mirodenii (piper macinat
  • foi de dafin
  • cimbru)
  • -ulei
  • -patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Bors de praz

Bors de praz

Se curata toate zarzavaturile. Se dau pe razatoarea mica morcovul si telina, iar ardeiul se taie

13 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Şi eu fac cărniţă cu sos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Unt cu usturoi si marar