autor:

Camelia Grosu

» » Sosuri

Sos de carne

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 ianuarie 2010

Ingrediente
-pulpe de pui, partea superioara sau inferioara a pulpelor de pui, carne de porc taiata in bucati potrivite-ce aveti ( eu am avut o jumatate de pui de tara), -750 ml suc de rosii, -2 capatani de usturoi, -apa, -mirodenii (piper macinat, foi de dafin, cimbru), -ulei, -patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

13 voturi

Mod de preparare

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul, apa si patrunjelul tocat marunt. Se da la cuptor timpul fiind in functie de carnea utilizata. Se completeaza din cand in cand cu apa in functie de cantitatea de sos pe care o vrea fiecare. Se serveste cu piure si muraturi sau vara cu salata de castraveti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Pipe rigate cu carne si sos alb

Pipe rigate cu carne si sos alb

Pastele, in cazul meu pipe rigate :)), suna spectaculos, nu?! :P , sa revin, deci, pastele se pun

13 voturi    3 comentarii
40 min
Paste si pizza
Carne cu sos alb si garnitura de orez

Carne cu sos alb si garnitura de orez

Carnea se condimenteaza cu piper si condimente pt. carne dupa care se prajeste in unt pana devine

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    Şi eu fac cărniţă cu sos!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    O bunatate...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010

    Apetisant

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010

      Foarte bun

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

13 voturi

Ingrediente

  • -pulpe de pui
  • partea superioara sau inferioara a pulpelor de pui
  • carne de porc taiata in bucati potrivite-ce aveti ( eu am avut o jumatate de pui de tara)
  • -750 ml suc de rosii
  • -2 capatani de usturoi
  • -apa
  • -mirodenii (piper macinat
  • foi de dafin
  • cimbru)
  • -ulei
  • -patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Bors de praz

Bors de praz

Se curata toate zarzavaturile. Se dau pe razatoarea mica morcovul si telina, iar ardeiul se taie

13 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Şi eu fac cărniţă cu sos!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu midii