autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos de ceapa

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2009

Ingrediente
- 600 g ceapa,, - 40 ml otet,, - 250 g smantana,, - 25 g faina,, - sare

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se da pe razatoare si se pune la fiert in otet subtiat cu apa. Se lasa sa fiarba 10 min., se adauga smantana amestecata cu o lingura de faina si se mai fierbe, pana ce sosul are consistenta necesara.
La sfarsit se potriveste gustul de sare. Se mananca la rasoluri, dar mai ales la peste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos de rosii cu ceapa

Sos de rosii cu ceapa

Se curata rosiile si ceapa, se spala, se toaca marunt, se pun in uleiul incins. Se amesteca pina

3 voturi    1 comentariu
1h
Sosuri
Şniţele cu  sos de ceapă

Şniţele cu sos de ceapă

Se taie şi se bat şniţelele. Se acoperă cu folie şi se bat cu partea lemnoasă a ciocanului,

6 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • - 600 g ceapa,
  • - 40 ml otet,
  • - 250 g smantana,
  • - 25 g faina,
  • - sare

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Chiftele Marinate