Ceapa se curata, se spala si se taie solzi, apoi se pune intr-un vas de teflon presarata cu sare. Se lasa la foc mic acoperita cu un capac. Cand ceapa incepe sa scada se adauga smantana si se lasa sa fiarba bine. Cand este gata se adauga sucul de rosii, apoi faina frecata cu ulei. Se freaca putin sosul, pana cand faina fierbe si incepe sa se ingroase sosul, apoi se ia de pe foc si se toarna cald in boluri sau alte castronase adanci din care se poate servi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii