Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
½ kg ciuperci, 3 cepe, ¼ pahar vin, 2-3 galbenusuri, ½ pahar smintina, zeama de lamiie
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se taie ceapa si se inabusa in vin alb. Se fierb ciupercile taiate felii. Se strecoara si cu zeama rezultata se prepara un sos alb, la care se mai adauga si zeama concentrata de carne(de preferat carne de vitel sau pasare). Cind este inca fierbinte, se amesteca bine cu 2-3 galbenusuri crude apoi cu ½ pahar smintina si zeama de lamiie. La urma se adauga si ciupercile fierte. Se pastreaza in baie de apa
Se serveste cu rasol de legume, creier, limba, vitel, pasare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un
review
Ciupercile le spalam si le taiem felii, ceapa o taiem marunt sau felii si usturoiul il zdrobim, le
2 voturi
1 comentariu
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Topiti untul intr-o tigaie. Puneti prazul si usturoiul tocate marunt, caliti-le cateva minute amestecand
12 voturi
4 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate