Se spala ciupercile numai daca este necesar sub jet puternic de apa rece cat mai rapid, se scutura si se scurg bine-bine de apa. Se taie marunt coditele si palariutele, se pun in tigaie in ulei la foc mic. Se toaca marunt ceapa si se pune imediat peste ciuperci. Dupa aprox. 15 min. se pune ghimbirul ras, ardeii taiati feliute, sarea si piperul si se lasa pana fierb toate ingredientele. La sfarsit se pune vinul, se lasa sa dea un clocot, se adauga sosul de rosii, se fierb cateva minute impreuna, dupa care se aromeaza cu frunze de patrunjel proaspat sau cu oregano.
Pofta Buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii