Sos de ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 borcan de ciuperci de 400g
  • 1 morcov taiat felii
  • 3 linguri ulei
  • 1 cana de apa rece
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Scurgi ciupercile, le calesti in ulei impreuna cu morcovul, timp de 5 minute ; apoi adaugi apa, sarea si piperul.

Mai lasi sa fiarba cateva minute pana scade apa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor