autor:

zana b.

» » Sosuri

Sos de ciuperci cu hrean

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Ingrediente
700g hribi sau ciuperci de cultura,200g unt, oase ptr. supa,1 lingura faina,1 ceapa,, verdeata,hrean,2 rosii

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa taiata marunt se inabusa in unt,se pun ciupercile taiate felii si se stinge cu supa de oase.

Sosul se ingroasa cu faina si se condimenteaza cu sare,piper,verdeata si hrean ras dupa gust.

Se fierbe in continuare,adaugand rosiile taiate felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de ciuperci cu hrean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos de usturoi cu morcovi

Sos de usturoi cu morcovi

Cand calesc morcovi ca sa ingalbenesc supa, ii folosesc la un sos de usturoi inedit. Daca nu folositi

13 voturi    5 comentarii
10 min
Sosuri
Chiftele cu sos de rosii

Chiftele cu sos de rosii

Razuim cartofi prin razatoarea mica, apoi ii scurgem de sucul care l-a lasat,apoi amestecam cu carnea

63 voturi    15 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • 700g hribi sau ciuperci de cultura,200g unt, oase ptr. supa,1 lingura faina,1 ceapa,
  • verdeata,hrean,2 rosii

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Gnocchi in sos de ardei