autor:

zana b.

» » Sosuri

Sos de ciuperci cu hrean

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Ingrediente
700g hribi sau ciuperci de cultura,200g unt, oase ptr. supa,1 lingura faina,1 ceapa,, verdeata,hrean,2 rosii

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa taiata marunt se inabusa in unt,se pun ciupercile taiate felii si se stinge cu supa de oase.

Sosul se ingroasa cu faina si se condimenteaza cu sare,piper,verdeata si hrean ras dupa gust.

Se fierbe in continuare,adaugand rosiile taiate felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de ciuperci cu hrean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos cu perisoare

Sos cu perisoare

Intrun castron amestecam bine ingredientele de mai sus fara cele pt sos. Intrun cratit, punem uleiul

9 voturi    5 comentarii
50 min
Sosuri
Sos de usturoi 2

Sos de usturoi 2

Puneti intr-o craticioara 20 ml ulei, faina, amestecati cu un tel micut, puneti pe flacara mica a

18 voturi    5 comentarii
10 min
Sosuri

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • 700g hribi sau ciuperci de cultura,200g unt, oase ptr. supa,1 lingura faina,1 ceapa,
  • verdeata,hrean,2 rosii

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Otet aromat cu patru ierburi