autor:

zana b.

» » Sosuri

Sos de ciuperci cu hrean

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2009

Ingrediente
700g hribi sau ciuperci de cultura,200g unt, oase ptr. supa,1 lingura faina,1 ceapa,, verdeata,hrean,2 rosii

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa taiata marunt se inabusa in unt,se pun ciupercile taiate felii si se stinge cu supa de oase.

Sosul se ingroasa cu faina si se condimenteaza cu sare,piper,verdeata si hrean ras dupa gust.

Se fierbe in continuare,adaugand rosiile taiate felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de ciuperci cu hrean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Stufat de vita

Stufat de vita

1. Ceapa, morcovul, telina se taie bucati, rondele se pun la calit cu usturoiul in uleiul incins (eu

4 voturi    1 comentariu
3h
Sosuri
Pesto de busuioc

Pesto de busuioc

Se spala busuiocul bine si se usuca pe un prosop de bucatarie, prin tamponare. Intr-un robot de bucatarie

4 voturi    1 comentariu
5 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • 700g hribi sau ciuperci de cultura,200g unt, oase ptr. supa,1 lingura faina,1 ceapa,
  • verdeata,hrean,2 rosii

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sos Beurre Blanc