autor:

karrmenus

» » Sosuri

Sos de coacaze rosii

Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Austria


    Reteta postata pe: 07 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
Specific:  

Austria


Reteta postata pe: 07 aprilie 2009

Ingrediente
250 gr coacaze, 1 ceapa, 1 lg zahar, 50 gr unt, 1 lingurita faina, 100 ml vin rosu, 1/2 lingurita scortisoara, 2 cuisoare, sare

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

10 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa, se da pe razatoarea fina. Se pune la calit in unt. Se adauga faina, se amesteca bine. Se stinge cu vin si se adauga scortisoara si cuisoarele. Se lasa la foc potrivit. Boabele de coacaze se adauga in sos si se lasa la fiert 15 min, se adauga zaharul si sarea.

Acest sos se foloseste ca garnitura la fripturi sau la camembert pane.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de coacaze rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Pesto de busuioc

Pesto de busuioc

Se spala busuiocul bine si se usuca pe un prosop de bucatarie, prin tamponare. Intr-un robot de bucatarie

4 voturi    1 comentariu
5 min
Sosuri
salsa iute

salsa iute

- se curata ardeii de seminte si se taie foarte marunt (eu ii toc cu usturoiul) - se marunteste

0 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Merita incercat !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

10 voturi

Ingrediente

  • 250 gr coacaze
  • 1 ceapa
  • 1 lg zahar
  • 50 gr unt
  • 1 lingurita faina
  • 100 ml vin rosu
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 2 cuisoare
  • sare

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercat !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
PIURE DE BROCCOLI