autor:

karrmenus

» » Sosuri

Sos de coacaze rosii

Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Austria


    Reteta postata pe: 07 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
Specific:  

Austria


Reteta postata pe: 07 aprilie 2009

Ingrediente
250 gr coacaze, 1 ceapa, 1 lg zahar, 50 gr unt, 1 lingurita faina, 100 ml vin rosu, 1/2 lingurita scortisoara, 2 cuisoare, sare

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

13 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa, se da pe razatoarea fina. Se pune la calit in unt. Se adauga faina, se amesteca bine. Se stinge cu vin si se adauga scortisoara si cuisoarele. Se lasa la foc potrivit. Boabele de coacaze se adauga in sos si se lasa la fiert 15 min, se adauga zaharul si sarea.

Acest sos se foloseste ca garnitura la fripturi sau la camembert pane.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de coacaze rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Sos rosu usturoiat

Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Sosuri
Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

Bilute in sos de rosii / Balletjes in tomatensaus

- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui. - Intre timp amestecati

2 voturi    0 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Merita incercat !

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

13 voturi

Ingrediente

  • 250 gr coacaze
  • 1 ceapa
  • 1 lg zahar
  • 50 gr unt
  • 1 lingurita faina
  • 100 ml vin rosu
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 2 cuisoare
  • sare

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercat !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Cum facem maioneza?