Se incalzeste cuptorul la 200°C. Se înveleste
capatâna de usturoi În folie de aluminiu si se coace
45 de minute sau pâna când pachetul este moale la
pipait.
Se tale partea de sus a usturoiului si se storc
cateii de usturoi Într-un castron. Se adauga coaja si
sucul de lamâle, uleiul, praful de ceapa, sarea si
ardelul Cayenne. Se amesteca pâna se
omogenizeaza. Se adauga laptele batut si se
amesteca din nou. Se tine la frigider pâna in
momentul servirii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii