Se incalzeste cuptorul la 200°C. Se înveleste
capatâna de usturoi În folie de aluminiu si se coace
45 de minute sau pâna când pachetul este moale la
pipait.
Se tale partea de sus a usturoiului si se storc
cateii de usturoi Într-un castron. Se adauga coaja si
sucul de lamâle, uleiul, praful de ceapa, sarea si
ardelul Cayenne. Se amesteca pâna se
omogenizeaza. Se adauga laptele batut si se
amesteca din nou. Se tine la frigider pâna in
momentul servirii.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii