autor:

Fara foto

» » Sosuri

sos de hrean

Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana bota (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 august 2008

Ingrediente
1 lingura faina,2 linguri unt, linguri hrean ras,sare,zahar,piper,otet,smantana .

Dificultate: Medie Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Se topeste untul se adauga hreanul si se caleste putin se agauga apa sau zeama de supa de carne si se fierbe 15-20 minute.Se amesteca smantana cu faina si se toarna peste hreanul fiert si se condimenteaza dupa gust cu sare ,piper,zahar,otet.
Se recomanda langa rasol de vaca sau preparate din limba.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos de hrean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
SOS DE HREAN

SOS DE HREAN

Se prepara un sos alb din faina,ulei si lapte;cind e gata,se ia de pe foc si se pune imediat smintina,

2 voturi    1 comentariu
2h
Sosuri
Ciupercuțe cu sos de hrean

Ciupercuțe cu sos de hrean

Am vazut la "Cireasa de pe tort" reteta ciupercutelor, propusa de Nicoleta Voica. Sosul de hrean

3 voturi    4 comentarii
35 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 lingura faina,2 linguri unt, linguri hrean ras,sare,zahar,piper,otet,smantana .

Raporteaza reteta

Retete
de mariana bota
Mancarica de urzici

Mancarica de urzici

Se fierb urzicile in apa cu sare pana se inmoaie ,apoi se scurg foarte bine (apa care ramane poate

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Paste cu susan si carne de pui