Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 radacina de hrean, 2-3 linguri de smintina, 50 g unt, 2 chifle, 1 mar, 1 ceasca zeama de carne, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se zdrobesc chiflele muiate in apa si bine stoarse. Se amesteca cu zeama de carne si cu untul si se lasa sa fiarba acoperit la foc moale 15 minute. Se adauga marul ras, smintina, sare dupa gust si se mai dau 2-3 clocote. Cind are consistenta unei smintini, se serveste fierbinte linga rasol.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de hrean fiert" nu uita sa-i faci un
review
Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam
0 voturi
0 comentarii
2h 30 min
- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui.
- Intre timp amestecati
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate