Se topeste untul, se adauga faina si se toarna o cana de apa amestecand mereu. Se pune sare, piper, patrunjel. Se fierbe 10-15 minute, la foc moale. Se scoate legatura de patrunjel, se adauga zeama de lamaie. Acest sos, trebuie sa aiba aspectul unui sos alb. Se serveste langa diferite fripturi.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii