autor:

» » Sosuri

sos de lamaie

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iulie 2008

Ingrediente
50 g unt, 1 lingura faina, patrunjel verde, sare, piper, 1/2 lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se topeste untul, se adauga faina si se toarna o ceasca de apa amestecand mereu, se pune sarea, piperul si patrunjelul tocat marunt.Se fierbe 10 - 15 minute, apoi se strecoara si se adauga zeama de lamaie.Este un sos alb.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos de lamaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Pui Pekin cu sos de lamaie

Pui Pekin cu sos de lamaie

Pieptul de pui il taiem fasii subtiri, il asezonam si iI punem pentru 30 de minute ,la marinat in

2 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Scalopina cu sos de lamaie

Scalopina cu sos de lamaie

Carnea pentru scalopina se taie felii subtiri, se bate cu batatorul pana se subtiaza cat de mult

4 voturi    4 comentarii
45 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 50 g unt
  • 1 lingura faina
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1/2 lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Sos besamel ptr. lasagna