Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
1 lamiie, 4 linguri zahar pudra, 4 bucati zahar, 3-4 galbenusuri, 1 pahar de vin alb
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Se freaca zaharul bucati pe coaja de lamiie, se piseaza, se amesteca cu restul de zahar si se freaca bine cu galbenusurile. Se adauga vinul si zeama de lamiie. Se ingroasa intr-un vas pus pe baia de apa, amestecind mereu numai intr-un sens pina ce sosul se leaga.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de lamiie" nu uita sa-i faci un
review
Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam
0 voturi
0 comentarii
2h 30 min
- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui.
- Intre timp amestecati
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate