Reteta postata pe: 13 august 2008
Ingrediente
Unt 50 g faina 50 g smantana 300 g otet 40 ml marar 1 leg zahar 10 g sare
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Untul se incalzeste, se adauga faina si se caleste fara a se rumeni. Se stinge cu smantana amestecata cu otet si apa, se adauga o lingurita de zahar, sarea si mararul tocat si se fierbe la un foc domol timp de 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de marar" nu uita sa-i faci un
review
Sa nu credeti cumva ,ca aceste galuste, se pot manca doar dulci,cu prune sau mai stiu eu cu ce gem...
Pot
4 voturi
0 comentarii
1h 10 min
Se spala si se zvanta carnea apoi se condimenteaza cu condimentele pentru friptura, concentrat, piper,
22 voturi
15 comentarii
40 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate