1. Se spala si se rupe in bhchete broccoli. Ceapa se curata si se taie felii. Telina se curata, se spala si se taie fasii lungi. 2. Amidonul de porumb, apa, sosul de stridii, sarea si mierea se amesteca intr-un bol pana ce compozitia se omogenizeaza. 3. Se incalzeste o tigaie la foc mare timp de 1 minut. Se stropeste tigaia cu putin ulei si s eincalzaste 30 de secunde. Se arunca broccoli, ceapa, telina in uleiul incins si se amesteca rapid, la foc mare, timp de 2-3 minute pana ce legumele devin crocante. Se adauga usturoiul si se amesteca inca 30 de secunde. Apoi se toarna supa de legume , se acopera si se lasa pe foc mediu, 3 minute, pana se coace broccoli. 4. Sosul de miere se amesteca inainte de a se adauga in tigaie. Se gateste pe foc pana ce sosul fierbe si se ingroasa. La final se adauga capia taiat fasii. 5. Broccoli se scurge de sos cu o paleta si se serveste ca si garnitura.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii