Intr-un bol mai micut sau mai bine o cana,se pune mustarul apoi se adauga maioneza si se freaca bine cu o lingura. Treptat se adauga si zeama de lamaie si la fel se freaca bine pana devine sosul omogen. Apoi in functie de gust se mai poate adauga zeama de lamaie si eventual putina sare. Sosul acesta l-am testat cu sprot afumat la caserola din supermarket si a fost delicios. Sosul a iesit bun cu mustarul cu hrean de la lidl. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii