Intr-un bol mai micut sau mai bine o cana,se pune mustarul apoi se adauga maioneza si se freaca bine cu o lingura. Treptat se adauga si zeama de lamaie si la fel se freaca bine pana devine sosul omogen. Apoi in functie de gust se mai poate adauga zeama de lamaie si eventual putina sare. Sosul acesta l-am testat cu sprot afumat la caserola din supermarket si a fost delicios. Sosul a iesit bun cu mustarul cu hrean de la lidl. Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii