autor:

ILIKETOCOOK

» » Sosuri

Sos de mustar

Autor: ILIKETOCOOK (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ILIKETOCOOK (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 ianuarie 2012

Ingrediente
3-4 lingurite mustar(cu hrean sau clasic),, 2-3 lingurite maioneza (gova sau ce va place),, zeama de la o 1/2 lamaie.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-un bol mai micut sau mai bine o cana,se pune mustarul apoi se adauga maioneza si se freaca bine cu o lingura. Treptat se adauga si zeama de lamaie si la fel se freaca bine pana devine sosul omogen. Apoi in functie de gust se mai poate adauga zeama de lamaie si eventual putina sare. Sosul acesta l-am testat cu sprot afumat la caserola din supermarket si a fost delicios. Sosul a iesit bun cu mustarul cu hrean de la lidl. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de mustar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Oua

Oua "imbracate" in bacon cu sos de mustar

Fierbem ouale tari in apa cu putina sare. Cand sunt gata fierte le scoatem si le lasam sa se raceasca

16 voturi    17 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Gogosari in sos de bulion si mustar:)

Gogosari in sos de bulion si mustar:)

-Se spala gogosarii,se curata de cotoare si seminte,se taie in felii si se pun pe chiuveta la scurs.

16 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3-4 lingurite mustar(cu hrean sau clasic),
  • 2-3 lingurite maioneza (gova sau ce va place),
  • zeama de la o 1/2 lamaie.

Raporteaza reteta

Retete
de ILIKETOCOOK
File pangasius cu orez la cuptor - reteta proprie

File pangasius cu orez la cuptor - reteta proprie

Pestele trebuie sa fie dezghetat bine.Fiecare bucata se taie in 2 sau 3 bucatele.Apoi se presara

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Tzatziki