autor:

Anonim

» » Sosuri

sos de otet

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
otet, ulei, apa minerala, tarhon verde, patrunjel verde, piper si sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se pun intr-un vas uleiul, otetul, apa minerala, sarea, piperul, patrunjelul si tarhonul. Se mixeaza bine totul, pana ce se omogenizeaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "sos de otet" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Ciuperci la placa cu sos de otet

Ciuperci la placa cu sos de otet

Cu o seara inainte pregatim sosul de otet.Intr-un bidonas adaugam otetul de mere,uleiul de masline

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Sos rosu usturoiat

Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • otet
  • ulei
  • apa minerala
  • tarhon verde
  • patrunjel verde
  • piper si sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Gnocchi in sos de rosii cu carne de pui