autor:

Fara foto

» » Sosuri

Sos de post

Autor: Galusca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Galusca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 aprilie 2011

Ingrediente
2-3 morcovi, usturoi, ulei, sare, piper, condimente.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata morcovii si se dau pe razatoarea mare. Se pune putin ulei la incins intr-o tigaie si se adauga morcovul pentru a se cali. Se adauga sare, piper si alte condimente dupa gust si se calesc toate foarte bine. Se poate adauga un catel de usturoi taiat marunt. Se toarna putina apa peste ele si se lasa circa 10 minute la fiert, pana se formeaza un sos mai consistent. Eu l-am consumat alaturi de paste fierte, dar merge si cu orez fiert sau alte genuri de fainoase. Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Spaghetti cu ciuperci si sos de rosii picant - de post

Spaghetti cu ciuperci si sos de rosii picant - de post

Se curata ciupercile, ardeiul, ceapa , si usturoiul, se spala putin , apoi se taie dupa preferinta,

6 voturi    4 comentarii
30 min
Retete de post
Mini tarte de post cu sos de cacao si banane

Mini tarte de post cu sos de cacao si banane

Punem intr-un bol uleiul, un varf de sare, zaharul si coaja de portocala. Bicarbonatul il stingem

5 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Delicii de post de la bloggeri

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Carnita de taur in sosulet.