Se caleste ceapa cat sa se ingalbenasca putin, se adauga ciupercile, se condimenteaza, inainte sa fie gata, se adauga usturoiul.
Cand se racesc ciuperciile, se adauga faina si vinul,se da la blender,dupa care sa da un clocot cu wisky,margarina si condimentele dorite. In functie de consistenta dorita se poate adauga vin sau apa. Se serveste cu peste prajit sau la cuptor(In zilele cu dezlegare la peste).
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii