autor:

autor

» » Sosuri

Sos de pui cu oregano

   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 kg piept de pui, 1 praz, 1 ardei gras, 2 rosii, 6-7 linguri ulei de masline sau margarina, sare, oregano sau menta, 50 grame cascaval, 2-3 fire de patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

15 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie in bucati nu prea mici si se undeste in uleiul de masline cca 10 min. Se pun, pe rand, prazul taiat pestisor, ardeiul taiat felii, rosiile decojite si tocate marunt, sarea si oregano dupa gust si 200 ml apa. Se acopera si se tine pe foc potrivit 15 min. Se rade cascavalul si se mai lasa la foc mic inca 5 min. La sfarsit se adauga patrunjelul tocat marunt.
Se servesc cu cartofi natur.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de pui cu oregano" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Chiftelute cu sos

Chiftelute cu sos

Chiftelutele Se dau prin razatoare cartoful, morcovul, se toaca ceapa si patrunjelul si se amesteca

89 voturi    22 comentarii
2h
Sosuri
Maioneza de post

Maioneza de post

Amidonul de dizolva in 5 linguri de apa rece, iar restul de apa se pune la fiert. Cand apa a fiert

7 voturi    4 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

15 voturi

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui
  • 1 praz
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii
  • 6-7 linguri ulei de masline sau margarina
  • sare
  • oregano sau menta
  • 50 grame cascaval
  • 2-3 fire de patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

107 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

64 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Maioneza de morcov Tradaro
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide