Se face un rantas alb cu o jumatate lingura de unt si tot atata faina. Se stinge cu o ceasca de zeama de carne. Se adauga rosiile coapte, rupte in bucati, o frunza de dafin, putin patrunjel verde, o bucatica de zahar, sare, piper (la alegere). Se lasa sa fiarba la foc mic, pana ce rosiile se fac ca o piurea. Se trece prin sita, se lasa sa mai dea vreo doua clocote. Daca e prea gros, se subtiaza cu putina zeama de carne. Dupa ce s-a luat de pe foc, se adauga o bucatica de unt proaspat cat o nuca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii