Rosiile spalate si taiate in doua se fierb acoperite cu 1/2 ceasca de apa. Se trec prin sita si se zdrobesc bine, scotand toata pulpa. Se topeste untul. Se adauga faina, se amesteca fara sa se rumeneasca. Se toarna zeama de rosii, sarea, piperul, zaharul si se amesteca bine, sa nu se faca cocoloase. Se dau cateva clocote. Acest sos se poate indulci sau acri dupa gust. Se mai poate adauga 100 g smantana amestecata in sosul fierbinte, fara a mai lasa sa fiarba sosul.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii