autor:

burdulea maria elena

» » Sosuri

SOS DE ROSII

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 aprilie 2009

Ingrediente
1 kg de rosii sau 2 linguri de pasta de rosii, 1 lingura untura sau 2 linguri de untdelemn, 1 lingura faina, frunze de telina, putin zahar, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Faina se caleste foarte putin in untura fierbinte. Se stinge apoi cu bulionul de rosii diluat sau sucul obtinut de la rosii fierte. Se potriveste de sare, adaugam putin zahar dupa gust si frunze de telina care sa inlatura la servit.
Daca ti-a placut reteta noastra "SOS DE ROSII" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Spaghete cu bacon si sos de rosii

Spaghete cu bacon si sos de rosii

Curatam ceapa, o tocam marunt, usturoiul il curatam si il taiem pe jumatate. Baconul il facem bucatele

23 voturi    0 comentarii
40 min
Paste si pizza
Sos de rosii cu busuioc

Sos de rosii cu busuioc

Rosiile se spala si se taie in cubulete micute.Peste rosii se pune usturoiul tocat marunt,se potriveste

5 voturi    6 comentarii
10 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

    Da, e buna sugestia, noi servim acest sos langa pulpe de pui la cuptor si pireu de cartofi.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

    Pentrucine suporta, merge si un catel de usturoi.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de rosii sau 2 linguri de pasta de rosii
  • 1 lingura untura sau 2 linguri de untdelemn
  • 1 lingura faina
  • frunze de telina
  • putin zahar
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

13 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Da, e buna sugestia, noi servim acest sos langa pulpe de pui la cuptor si pireu de cartofi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Sos de paste cu ardei si ton