autor:

iuliana tarnoveanu

» » Sosuri

Sos de rosii cu ceapa

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Ingrediente
5rosii, 3cepe, ulei de masline, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se curata rosiile si ceapa, se spala, se toaca marunt, se pun in uleiul incins. Se amesteca pina se obtine un sos. Se pune un praf de sare. Se poate servi ca si garnitura la diverse preparate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de rosii cu ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
File de vitel cu sos de ceapa si rosii

File de vitel cu sos de ceapa si rosii

Curatam si taiem rondele ceapa verde si usturoiul verde, apoi le tragem la tigaie in 2 linguri ulei

2 voturi    1 comentariu
1h 50 min
Mancaruri cu carne
Sos  picant cu roşii, gogoşari şi ceapă

Sos picant cu roşii, gogoşari şi ceapă

Legumele se cântăresc curăţate si se dau toate prin maşina de tocat. Mai întâi se căleşte

6 voturi    1 comentariu
2h
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    ana maria lengher (Chef de cuisine) , 11 august 2008

    Eu pun si un catel de usturoi frecat inainte. Este un sos foarte bun pentru friptura.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 5rosii
  • 3cepe
  • ulei de masline
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Fara foto

ana maria lengher (Chef de cuisine)

Eu pun si un catel de usturoi frecat inainte. Este un sos foarte bun pentru friptura.

Adauga reteta
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Sos de usturoi cu morcovi